VvE Diensten Nederland aanwezig tijdens de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden

VvE diensten

VvE Diensten Nederland B.V. verzorgt het beheer en de administratie voor circa 250 Verenigingen van Eigenaars bestaande uit appartementencomplexen, coöperatieve flatexploitaties, serviceflats en winkelcentra, in onder meer Den Haag, Rijswijk, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Utrecht. Hun dienstverlening omvat het compleet ontzorgen van Vereniging van Eigenaars.

Het administratief, financieel, juridisch en algemeen beheer van uw VvE is bij VvE Diensten Nederland Den Haag B.V. in handen van een vaste ervaren accountmanager voor uw VvE. Voor het technisch en bouwkundig beheer stellen zij bovendien een vaste technisch manager aan. Als cliënt kunt u dus altijd vertrouwen op twee vaste contactpersonen, die intern worden ondersteund door een technisch assistent en een secretarieel team.

Tevens kunt u via een beveiligde internetomgeving toegang hebben tot documenten en gegevens van uw VvE.

Door deze werkwijze zorgen zij voor continuïteit van het beheer en bestuur van uw VvE, korte communicatielijnen en verantwoord financieel beheer.

Het kantoor maakt als zelfstandige B.V. deel uit van VvE Diensten Nederland B.V. en is gevestigd in Rijswijk (Plaspoelpolder). De financiële administratie van de cliënten wordt centraal verzorgd door VvE Diensten Nederland B.V. Kom voor meer informatie naar de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden. Bestel hier GRATIS uw ticket t.w.v. €12,50- en volg ons op facebook voor het laatste nieuws.

Nieuwsbrief ontvangen?