Promotiepakket

Haal meer rendement uit uw beursdeelname!

Combineer uw deelname aan de beurzen met de inzet van promotiemiddelen. Een uitstekende manier om uw beursdeelname extra kracht bij te zetten. Stel uw eigen mediamix samen zodat deze perfect aansluit bij uw marketing- en communicatiedoelstellingen. 

Redenen om gebruik te maken van de promotiemiddelen:

1. Val extra op tussen de concurrenten

2. Vergroot uw naamsbekendheid

3. Versterk uw imago

4. Trigger de doelgroep uw stand te bezoeken

5. Ondersteun acties op uw stand

VvE & Vastgoedonderhoud Magazine

Dit is het magazine voor VvE’s, VvE Beheerders en de volledige vastgoedonderhoud markt. Mocht u uw bedrijf ook onder de aandacht willen brengen middels een advertentie of een bedrijfsprofiel, dan is dit perfecte manier! Wij kunnen de opmaak voor u verzorgen. Vraag naar de advertentiemogelijkheden en tarieven.

Workshop / presentatie tijdens de beursdag In een interactieve workshop en/of presentatie

Informeer de doelgroep in circa 25 minuten over uw product/dienst tijdens een interactieve workshop of een informatieve presentatie. De doelgroep heeft de mogelijkheid om vragen te stellen waardoor u op een informele manier in contact komt met uw potentiele klanten.

Aankleding standruimte

Kleed uw ruimte aan met een roll-up banner. (Chroomline 85 x 200 cm, oprolbaar presentatiesysteem, incl draagtas met fullcolour print). De opmaak kunnen wij ook voor u verzorgen.

Banner op website

Geef uw bedrijf meer aandacht door een banner op de website van RTR-events te plaatsen.

Promotiemedewerkers 

Creëer meer aandacht tijdens de beurs door de inzet van promotiemedewerkers. Een persoonlijke benadering is een effectieve wijze om uw product of dienst aan de man te brengen. Daarom is een promotieteam inhuren zeer interessant. Iemand die weet hoe je iemand moet aanspreken door te kijken naar de lichaamstaal. Enthousiasme en kennis houden de aandacht vast.

Insert voor de beurstas (goodiebag)

De insert kan bestaan uit een flyer, folder, brochure of gadget.

Drukwerk

posters, flyers, visitekaartjes en signing. Onmisbaar op iedere beurs.

Actie op de beurs (gratis)

Zorg dat uw bedrijf opvalt tussen de andere standhouders en creëer een trigger waardoor de bezoeker uw stand zeker niet kan overslaan. Toon op een interactieve manier uw product en/of diensten en laat zien wat uw mogelijkheden zijn. Heeft u tijdens de beursdag een speciale actie/aanbieding? Laat het bijtijds weten, zodat we mee kunnen denken en hier zo efficiënt mogelijk op kunnen anticiperen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor bovengenoemde mogelijkheden.

Dit kan telefonische op 085 161 0040

of middels mail op rtrevents2024@gmail.com