Led advies tijdens de VvE & Vastgoedonderhoud beurs

led

Baiyiled Europe B.V. is een wereldwijde speler op het vlak van innovatieve verlichtingssystemen en toon aangevend in het voorzien van individueel passende LED verlichtingsoplossingen. Ons divers product gamma kent vele toepassingen zowel in- als outdoor. Zo kunnen wij Baiyiled terugvinden in sport infrastructuur, in onderwijs instellingen en kantoren, maar ook bijvoorbeeld in parkeergarages en in de industrie.

Onze kennis en ervaring hebben wij verworven door over de jaren talloze bedrijven wereldwijd te helpen in het optimaliseren van hun verlichtingssystemen om aldus aan hun hoge eisen met betrekking tot energie- en kosten efficiëntie te voldoen. Om te voorzien in een toegevoegde waarde in elke stap van deze projecten, biedt Baiyiled een aantal bijkomende diensten en ondersteuningen aan. Zo helpen wij onze klanten in het bereiken van hun doelstellingen. Volledig op maat van de klant gemaakte oplossingen laten iedereen toe zijn individuele zakelijke doelen te bereiken.

 

Baiyiled Europe heeft speciale aanbiedingen voor de VvE beurs

 

  • Baiyiled biedt u een gratis lichtadvies aan voor uw verlichtingsproject!
  • Baiyiled biedt u een gratis proefproduct aan voor uw verlichtingsproject!

 

Kom voor meer informatie naar de VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden. Bestel hier GRATIS uw ticket t.w.v. €12,50- en volg ons op facebook voor het laatste nieuws.

Nieuwsbrief ontvangen?