Appartement lanceert een speciale VvE app tijdens de VvE beurs!

datarecovery 2

Appartement verbindt Vereniging van Eigenaars met bewoners door middel van een applicatie voor smartphones en tablets. Ook worden bewoners onderling met elkaar verenigd via deze app. Het doel van de app is om VvE’s efficiënter te laten werken, betere communicatie te laten verzorgen, onderscheidend en toekomstgericht te zijn en het bevorderen van een hechtere gemeenschap en de veiligheid. Dit allemaal met meer wooncomfort voor de bewoners als doelstelling.

 

 

Appartement 3

 

 

VvE’s zijn digitaal gezien vrij conservatief waardoor er veel ruimte is voor innovatie. Communicatie loopt nu vaak stroef. Vaak weten bewoners niet bij wie zij terecht moeten met hun (aan)vragen. (Huishoudelijke) mededelingen worden vaak via de e-mail, mondeling of schriftelijk gecommuniceerd en dit zorgt ervoor dat veel mededelingen niet gezien worden of dat er geen terugkoppeling plaatsvindt waardoor er vaak miscommunicatie plaatsvindt tot frustratie van alle betrokken partijen. Ook is er vanuit VvE’s geen communicatiemiddel die bewoners direct met elkaar verbindt. Appartement wil VvE’s en bewoners een modern alternatief bieden om efficiënter te communiceren en om de frustraties die er nu zijn weg te nemen. Ook wil Appartement een nieuwe wereld openen voor VvE’s en bewoners wat betreft de oneindige mogelijkheden die er zijn met een app. Aangezien de app constant wordt doorontwikkeld, kunnen VvE’s bij Appartement hun wensen doorgeven zodat de app zoveel mogelijk op maat gemaakt wordt. Bereik uw VvE leden sneller, gemakkelijker en efficiënter met de nieuwe Appartement App!

 

Kom voor alle informatie over deze app naar de VvE & Vastgoedonderhoud beurs bij u in de buurt. Bestel hier GRATIS uw ticket t.w.v. €12,50- en volg ons op facebook voor het laatste nieuws.

Nieuwsbrief ontvangen?