Nora Flooring staat dit jaar op de VvE beurs met twee systeemoplossingen

norament 926 grano trapvormen

Nora Flooring houdt zich bezig met verkoop van professionele rubber vloerbedekking voor projecten en prive-gebruik: noppen- en vlakke rubbervloerbedekking, trapvormen, afwerkprofielen en toebehoren. Speciaal voor de VvE & Vastgoedonderhoud beurs presenteren zij norament trapvormen & nora nTx.

  1. Norament trapvormen combineren hoge functionaliteit met uitstekende vormgevings-mogelijkheden. De verwerking en kostenbesparing zijn overtuigend. De voorgevormde traptreden bestaan vanaf de trap tot en met het stootbord uit één stuk en liggen als dakpannen over elkaar en zorgen voor het snel en precies bekleden van trappen.
  2. Nora nTx  De nieuwe generatie vloerbedekkingen. Even eenvoudig als geniaal – nora nTx brengt de kleefkracht zelf mee uit de fabriek. In enkele stappen is de vloer netjes en betrouwbaar gelegd en direct bruikbaar.

VvE Leeoever heeft al gekozen voor norament

Direct na opleverig van de nieuwbouw bleek dat de kale betontrappen vies oogde, esthetisch niet de gewenste uitstraling gaven en is er gezocht naar een afwerking om een nettere uitstraling voor het trappenhuis te realiseren. Met name de snelheid waarmee de bewoners de trapbekleding direct weer konden betreden en de enorme duurzaamheid van het materiaal waren de doorslaggevende aspecten om voor norament trapvormen te kiezen. Bekijk voor meer informatie de Brochure Nora Flooring

Bekende woningcorporaties die het norament voor portieken en trappenhuizen toepassen zijn:

– Amsterdam Ymere, Stadgenoot, Eigen Haard, De Alliantie, Rochdale, De Key

– Den Haag Staedion, Vestia, Haag Wonen

– Rotterdam Woonbron, Woonstad en Havensteder

– Utrecht Portaal, Mitros en Boex

– Groningen Lefier, De Huismeesters

– Arnhem Volkshuisvesting Arnhem

 

Benieuwd wat Nora Flooring voor u kan doen? Kom dan naar de VvE & Vastgoedonderhoud beurs bij u in de buurt. Bestel hier GRATIS uw ticket t.w.v  €7,50- en volg ons op facebook om niks te missen.

Nieuwsbrief ontvangen?