Twinq is al jaren een trouwe deelnemer aan de VvE & Vastgoedonderhoud beurs

twinq2

Twinq levert gespecialiseerde software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) via het internet. Dagelijks worden in Nederland zon 27.000 appartementengebouwen (950.000 appartementsrechten) beheerd met de software van Twinq.

De software van Twinq is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen van het beheer van VvE’s zoals het opstellen van de begroting, het bewaken van de ledenbijdragen, de eigendomsoverdracht van een appartementsrecht, het samenstellen van een actuele presentielijst en het voeren van de administratie. Ook het doorrekenen van het meerjaren onderhoudsplan alsmede het digitaal stemmen behoren tot de standaard mogelijkheden van Twinq. Om het totale proces te versnellen heeft Twinq diverse portals waaronder de eigenaarsportal, de leveranciersportal, De Twinq telefoonapp. en de tablettouls. Efficiente processen waar we in de heden ten daagse maatschappij niet meer omheen kunnen.

Twinq staat op de VvE beurzen van Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Bestel hier uw GRATIS tickets t.w.v. €7,50- en volg ons op Facebook.

Nieuwsbrief ontvangen?