Save the Date: Business Beurs Haaglanden donderdag 5 oktober 2017

Algemeen-3

De zevende editie van de Business Beurs Haaglanden vindt plaats op donderdag 5 oktober van 13.00 tot 20.00 uur in de Grote Kerk in Den Haag. Op één dag, op één locatie: netwerken met de beslissers uit het hogere segment van het lokale bedrijfsleven.

Business Beurs Haaglanden is hét grootste netwerkevent in regio Haaglanden. Ondernemers van brede diversiteit lokale bedrijven leggen verbindingen met elkaar, een stimulans voor innovaties van de toekomst.

Beleef!

De Business Beurs Haaglanden vindt dit jaar plaats in de Grote Kerk in het centrum van Den Haag. Met een gevarieerd aanbod van exposanten uit verschillende branches is dit de ultieme gelegenheid om op een laagdrempelige bestaande relaties te ontmoeten en vooral nieuwe contacten op te doen. Geniet op het horecaplein van culinaire verrassingen, maak kennis met business leiders van regio Haaglanden en neem gratis deel aan workshops en presentaties.

Connect!

Mis het niet en registreer meteen voor een gratis entree kaartje t.w.v. €7,50
Interesse in deelname als exposant? De Business Beurs is dé ideale gelegenheid om uw product en/of dienst op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij ondernemers uit de regio Haaglanden. Maak gebruik van de Early Bird korting ter waarde van €400 en neem voor meer informatie contact op via: 070-3467217 of info@rtrevents.nl

Nieuwsbrief ontvangen?