Vacatures

logo RTR events los

Wegens uitbreiding zoekt RTR Events een SENIOR ACCOUNTMANAGER.

RTR Events is een dynamische beursorganisatie die inspeelt op ontwikkelingen uit de markt. RTR Events organiseert jaarlijks vier VvE beurzen in de steden Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Daarnaast worden jaarlijks in Den Haag de 50+ Lifestyle Beurs Haaglanden en de Business Beurs Haaglanden georganiseerd.

Ben jij op zoek naar een baan waar je het verschil kunt maken met je persoonlijkheid en inzet? Beschik je naast enthousiasme en doorzettingsvermogen ook over mensenkennis? Heb je affiniteit met beurzen en ben je niet telefoonschuw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij? RTR Events is een dynamische organisatie die diverse beurzen organiseert verspreid door Nederland. Kijk voor het volledige overzicht van de beurzen op www.rtrevents.nl

Jij als Accountmanager? Onze ideale kandidaat is iemand die flexibel, pro-actief, ambitieus en zelfstandig is. Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, bent niet telefoonschuw en hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit. Je houdt van een goed gesprek, bent representatief en wilt veel geld verdienen. We zoeken kandidaten die woonachtig zijn in de regio Haaglanden.

Wat kun je verwachten? Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren exposanten voor de diverse beurzen. Je bent voornamelijk bezig met het werven van nieuwe klanten. Tevens informeer en adviseer je (potentiële) afnemers over de mogelijkheden, toepassingen en prijzen. Je komt te werken in een uitdagende markt waarin veel eigen inbreng mogelijk is.

Denk jij dat je bij ons past? Solliciteren kan via info@rtrevents.nl, t.a.v. de heer R.P. Truijens.

Nieuwsbrief ontvangen?