Ontdek hoe uw factuur binnen één uur uitbetaald kan worden op de Business Beurs Haaglanden

credit-card-851502_1920

Nog steeds uw geld niet ontvangen; hoogstwaarschijnlijk bent u niet de enige. Maar liefst 86% van de ZZPers heeft wel eens te maken gehad met een te late betalingen. Dit belemmert natuurlijk de cashflow van uw bedrijf en het kan een hoop kopzorgen geven. Campbell Finance maakt met factoring deze problemen verleden tijd!

Factoring is het laten betalen van uw facturen door een andere partij. U kiest zelf de facturen die u door Campbell Finance wilt laten betalen en zij nemen de rest van u over. Hier komen verder geen lastige trajecten aan te pas. Gedoe en lange wachttijden zijn daarmee verleden tijd! Bent u benieuwd naar hoe het werkt? Dat kan want Campbell Finance staat dit jaar op de Business Beurs Haaglanden.

Op 5 oktober van 13:00 tot 20:00 organiseert RTR Events weer de Business Beurs Haaglanden in de Grote Kerk Den Haag. Het event dat niemand uit zakelijk Haaglanden wil missen. De beurs die zich bij uitstek leent voor het leggen van contacten en het sluiten van business deals. Bestel nu alvast uw gratis entreekaartje en volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van deze actie.

Related Posts
Nieuwsbrief ontvangen?