Laat een GRATIS professionele profielfoto maken op de Business Beurs Haaglanden

Omslagfoto Facebook Profielfoto's RVG Photography

Gratis in de “spotlight” met RVG Photography tijdens de Business Beurs Haaglanden op 5 oktober

Opzoeken welk gezicht bij de naam hoort met wie je al enige tijd correspondeert of even snel nog een kandidaat screenen op LinkedIn voorafgaand aan het kennismakingsgesprek: we zoeken elkaar allemaal online op. Wil jij professioneel overkomen op bijvoorbeeld jouw website of socialmediakanalen dan heb je een professionele profielfoto nodig. Zo’n profielfoto geeft je een goede eerste indruk; of misschien juist wel een slechte indien de foto onprofessioneel overkomt. Hoe zorg je er nou voor dat jouw profielfoto wel de juiste indruk achterlaat?

Voorzie jezelf van een gratis professionele profielfoto bij RVG Photography tijdens de Business Beurs Haaglanden in de Grote Kerk Den Haag op 5 oktober van 13.00 tot 20.00 uur. RTR Events organiseert dit jaar voor de zevende keer deze beurs, waar heel zakelijk Haaglanden neerdaalt om oude en vertrouwde relaties maar ook nieuwe zakelijke partners te ontmoeten. RVG Photography neemt voor het eerst deel aan deze editie van de Business Beurs Haaglanden en zal beursbezoekers voorzien van een RVG’tje (profielfoto).

RVG Photography bestaat sinds 2000 en levert hoogwaardige fotografie voor bedrijven. Dit gebeurt vanuit de eigen studio in Rijswijk maar ook op locatie, zowel in binnen- als buitenland. RVG Photography houdt zich bezig met onder andere bedrijfsfotografie, modefotografie en met het maken van professionele profielfoto’s die bijvoorbeeld bruikbaar zijn voor websites, socialmediakanalen, cv’s, visitekaartjes en persberichten.

Tijdens de Business Beurs Haaglanden zal RVG Photography gratis een prachtige professionele profielfoto, oftewel een RVG’tje, van jou maken! Bestel nu alvast je gratis entreekaartje en volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van deze actie.

Nieuwsbrief ontvangen?