VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen in aantocht!

Blokje-VvE-Vastgoedonderhoud-Beurzen

Na het succes van de voorgaande edities organiseert RTR Events in het voorjaar van 2017 de vier grote VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen in de regio’s Utrecht, Rijnland, Haaglanden en groot Amsterdam die u zeker niet mag missen!

VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht           16 februari 2017               Beatrixgebouw
VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Rotterdam     16 maart 2017                   LP2
VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden   13 april 2017                     World Forum
VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Amsterdam   11 mei 2017                        Westergasfabriek

Aanbod uit de regio onder één dak
Zoals de naam doet vermoeden richten de beurzen zich op VvE’s, VvE beheerders en vastgoedonderhoud. Het is van belang dat vastgoed wordt onderhouden. Gezamenlijke investeringen in duurzame oplossingen zijn belangrijk om kosten te besparen op lange termijn. Om dit te realiseren zijn goede en betrouwbare dienstverleners nodig. Die vind je weliswaar online, maar beurzen bieden de mogelijkheid tot de persoonlijke ontmoeting met verschillende partijen.

Thema Groen & Veiligheid
Dit jaar staat het thema Groen & Veiligheid centraal tijdens de VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen. Tegenwoordig is het gevoel van veiligheid belangrijk en speelt de verduurzaming een grote rol. Alleen is de vraag hoe u dit aan moet pakken. Hoe krijgt u voor elkaar dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen? Tijdens de beurzen zijn verschillende experts aanwezig die tools aanreiken om met uw VvE tot duurzame oplossingen te komen.

Doorlopend programma
Naast het unieke aanbod van exposanten uit diverse branches is er een doorlopend programma van workshops en gastsprekers waarbij de informatievoorziening over Groen & Veiligheid en de recente ontwikkelingen voorop staan.

En niet te vergeten, de beurzen zijn net als het doorlopende programma gratis te bezoeken!

Het VvE & Vastgoedonderhoud Magazine
Als toevoeging aan de beurzen wordt voorafgaand aan elke beurs het VvE & Vastgoedonderhoud Magazine verspreid. Dit is ter informatie en promotie van de beurs per regio. Het magazine bestaat uit advertenties van de standhouders en bedrijfsprofielen. Maar ook leest u over alle ontwikkelingen binnen het thema Groen & Veiligheid, VvE’s en het onderhoud van uw vastgoed!

 Totaalpakket waarin u volledig wordt ontzorgd!
Als exposant aan de beurs ontvangt u een totaalpakket waarin u volledig wordt ontzorgd. Het totaalpakket biedt naast de stand, die u naar eigen inzicht kunt inrichten, onder meer een exclusieve netwerkborrel voor genodigden, advertentie in het magazine, catering, parkeerkaart, stroom en het meubilair voor in de stand!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Stuur een mail naar info@rtrevents.nl

Bekijk het programma en vraag uw gratis toegangsbewijs aan via de website!
VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht
VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Rotterdam
VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden
VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Amsterdam

Nieuwsbrief ontvangen?