Business Beurs Haaglanden 2018

hoofdbeeld business beurs website

Business Beurs Haaglanden 2018

De negende editie van de Business Beurs Haaglanden zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober 2018 van 13.00 tot 20.00 uur in de Grote Kerk in Den Haag. Een authentieke locatie met tal aan mogelijkheden.

Wist je dat de Business Beurs Haaglanden voor ondernemers uit regio Haaglanden de plek is om te zien en gezien te worden? Geen statische beurs met hokjes maar open business points die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting met de exposanten uit diverse branches. Een prachtige centrale locatie met nog meer ruimte en mogelijkheden, diversiteit aan themapleinen, totaalpakket waarin u als exposant volledig wordt ontzorgd, exclusieve netwerkborrel voor genodigden, uitstekende parkeergelegenheid en bereikbaarheid. De business beurs biedt de perfecte combinatie van amusement, lifestyle en culinaire verrassingen.

Uw bedrijf mag toch niet ontbreken?

Schrijf u nu in als exposant voor de Business Beurs Haaglanden en zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt op deze unieke dag voor ondernemers uit de regio Haaglanden. Netwerken met beslissers uit het hogere segment van het bedrijfsleven! Download het Informatiepakket en inschrijfformulier Business Beurs Haaglanden 2018

De eerste 20 deelnemers met een totaal pakket hebben recht op €100,- Earlybird korting!

Algemene voorwaarden RTR-Events

Deelnamevoorwaarden Business Beurs Haaglanden 2018

 

 

Voor bezoekers 

Op deze pagina kunt u GRATIS tickets bestellen t.w.v. €12,50-.

Ticket afbeelding

Gratis de beurs bezoeken? Bestel dan nu uw entreekaartje ter waarde van €12,50.

Netwerken met beslissers uit het hogere segment van het bedrijfsleven!

De Business Beurs Haaglanden is de ideale gelegenheid om uw product onder te aandacht te brengen bij ondernemers uit de regio Haaglanden. Geen statische beurs met hokjes maar open business points die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting. De beurs biedt de mogelijkheid uw relaties uit te nodigen, te netwerken, nieuwe contacten op te doen en business te creëren.

Een nieuwe locatie
Een prachtige authentieke locatie met nog meer ruimte en mogelijkheden, diversiteit aan themapleinen, totaalpakket waarin u als exposant volledig wordt ontzorgd, exclusieve netwerkborrel voor genodigden, uitstekende parkeergelegenheid en bereikbaarheid, ruimte voor entertainment, culinaire verassingen en nog veel meer!
Schrijf u nu in als exposant voor de Business Beurs Haaglanden en zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt op deze unieke dag voor ondernemers uit de regio Haaglanden.

Uw bedrijf mag toch niet ontbreken?

Schrijf u nu in als exposant voor de Business Beurs Haaglanden en zorg dat uw bedrijf niet ontbreekt op deze unieke dag. Het informatiepakket en inschrijfformulier kunt u bovenaan deze pagina downloaden. Alle genoemde prijzen op dit formulier en op de website zijn exclusief BTW. Bovenaan de website treft u de algemene- en deelnamevoorwaarden. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over Business Beurs Haaglanden? Wij beantwoorden u vragen graag via 070-3467217 of via info@rtrevents.nl

EXTRA OPTIES

Wilt u optimaal rendement halen uit uw beursdeelname? Combineer uw standruimte met de inzet van extra opties. Een uitstekende manier om uw beursdeelname kracht bij te zetten. Stel uw eigen pakket samen zodat deze aansluit bij uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Dankzij de combinatie van onderstaande middelen creëert u de ideale mediamix om uw doelgroep optimaal te bereiken. Prijs en mogelijkheden op aanvraag.

Adverteren in zakenmagazine Business Haaglanden

Als exposant is een kwart pagina advertentie in de Business Beurs Haaglanden-special inbegrepen in het totaalpakket. Het zakenmagazine wordt verspreid in een oplage van 8.500 exemplaren met als doelgroep ondernemers, managers en directieleden uit het Haagse Bedrijfsleven. Advertentietarieven of tarieven voor plaatsing van een bedrijfsprofiel zijn op aanvraag.

Presentatie en/of workshop

Informeer de doelgroep over uw product/dienst tijdens een interactieve workshop en/of presentatie. De doelgroep heeft hierna de gelegenheid tot het stellen van vragen, waardoor u op een informele manier in contact komt met uw doelgroep. De workshop/presentaties zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Prijs en mogelijkheden op aanvraag.

Evenement Details
Exposanten
  • De negende editie van de Business Beurs Haaglanden zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober 2018 van 13.00 tot 20.00 uur in de Grote Kerk in Den Haag. Een authentieke locatie met tal aan mogelijkheden.