Een gratis hoormeting bij van Boxtel als onderdeel van uw jaarlijkse gezondheidscheck

Foto voor promotie van Boxtel

Communiceren is één van de belangrijkste dingen in ons leven. Slechthorendheid kan hierbij een belemmering zijn, want slechter horen is niet alleen een fysiek probleem het is vooral een sociaal probleem. Daarom is zo het belangrijk dat u, naast overige gezondheidschecks, ook uw gehoor jaarlijks laat controleren. Het controleren van uw gehoor is net zo belangrijk als het checken van uw bloeddruk of cholesterol. Uw gehoor kan jaarlijks afnemen , zonder dat u dat onmiddellijk merkt. Door het tijdig te testen voorkomt u dat het uw dagelijkse bezigheden gaat beïnvloeden. U bent altijd welkom voor een gratis hoortest. Onze ervaren audicien heeft alle aandacht voor u, want uw gehoor is simpelweg té belangrijk voor twijfel.

Gratis boekenbon

U bent van harte welkom in onze stand op de 50 plus beurs. Bij het maken van een afspraak voor een gratis hoortest ontvangt u tijdens de 50 plus beurs een boekenbon cadeau.  Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over de laatste innovaties op het gebied van horen.

De 50 Plus Lifestyle Beurs vindt plaats op 6 & 7 oktober van 10:00 tot 17:00 in de Grote Kerk te Den Haag. Naast een diversiteit aan standhouders is er een doorlopend programma van workshops en presentaties. Een dag vol informatie, amusement, lifestyle en culinaire verrassingen. Bestel nu alvast uw gratis entreekaartje en volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van deze actie.

Related Posts
Nieuwsbrief ontvangen?