50 Plus Lifestyle Beurs op 6 & 7 oktober 2017 in Den Haag

shutterstock_229736884

In 2019 is voor het eerst de helft van de volwassen bevolking van Nederland ouder dan 50 jaar. Dan zijn 6,9 miljoen van de 13,7 miljoen volwassenen ouder dan 50 jaar. In veel gemeenten is nu al de helft van de bevolking de 50 gepasseerd volgens het CBS. Nederland vergrijst steeds meer, babyboomers en de vroege generatie X oftewel de ‘verloren’ generatie worden daarom een steeds belangrijkere doelgroep.

Om tegemoet te komen aan deze groeiende doelgroep in regio Haaglanden organiseert RTR Events dit jaar een tweedaagse 50Plus Lifestyle Beurs op 6 en 7 oktober in Den Haag van 10:00 tot 17:00. Van gezond slapen, het creëren van een fitte lifestyle tot de laatste trends op het gebied van mobiliteit. Dit is nog maar een greep uit de unieke samenstelling van exposanten uit de diverse branches die aanwezig zullen zijn. Naast de diversiteit aan standhouders is er een doorlopend programma van workshops en presentaties. Een dag vol informatie, amusement, lifestyle en culinaire verrassingen.

Twijfelt u welke elektrische fiets het beste voor u is, uitleg krijgen over de mogelijkheden en voordelen van online bankieren en winkelen, of de ultieme vakantie boeken? De 50Plus Lifestyle Beurs Haaglanden biedt een unieke samenstelling van exposanten uit diverse branches en is daarom de ideale gelegenheid om op een gezellige en laagdrempelige manier informatie te vergaren in het centrum van Den Haag.

Mis het niet en bestel vooraf alvast uw GRATIS toegangsbewijs t.w.v. €7,50,-

 

Nieuwsbrief ontvangen?