VVE Beurs Utrecht 2018

IMG_2247

De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht vindt plaats op 22 maart in de Jaarbeurs, Utrecht. Het is de ideale gelegenheid om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij VvE’s, VvE beheerders en personen die informatie wensen over onder andere het vastgoedonderhoud. Geen statische beurs met hokjes maar open “Business Points” die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting met de bezoekers. Op één dag, op één locatie, kunt u uw bedrijf en uw diensten presenteren. De beurs biedt mogelijkheid te netwerken, nieuwe contacten op te doen en business te creëren.

Early bird korting (deze actie loopt tot eind september) 

24m² van €1695,-  voor €1495,- 45 stands beschikbaar

6m² van €1095,- voor €995,- 125 stands beschikbaar

Totaalpakket 
De unieke formule van het totaalpakket zorgt ervoor dat u als exposant tijdens de beursdag volledig wordt ontzorgd. Inbegrepen in het totaalpakket is een “business point”, meubilair, stroom, catering, parkeerkaart, een kwart pagina advertentie in het VvE & Vastgoedonderhoud Magazine – editie Utrecht en een eigen profielpagina op de website. Download het Informatiepakket en inschrijfformulier VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen 2018

Boek voor eind september en bespaar €175,- inschrijfkosten

 

 

Algemene voorwaarden VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 2018

Deelnamevoorwaarden VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 2018

Bestel hier uw gratis ticket t.w.v. €7,50-

De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht is de ideale gelegenheid om uw product en dienst onder de aandacht te brengen bij VvE’s, VvE beheerders en personen gericht op het vastgoedonderhoud. Geen statische beurs met hokjes maar open “Business Points” die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting met de bezoekers. Op één dag, op één locatie, kunt u uw bedrijf of uw diensten presenteren aan VvE -beheerders en de vele vertegenwoordigers van VvE’s en de vastgoedonderhoud markt uit de regio die deze beurs gratis kunnen bezoeken. De beurs biedt mogelijkheid te netwerken, nieuwe contacten op te doen en business te creëren.
De unieke formule van het totaalpakket zorgt ervoor dat u als exposant tijdens de beursdag volledig wordt ontzorgd. Inbegrepen in het totaalpakket is een “business point”, meubilair, stroom, catering, parkeerkaart, een kwart pagina advertentie in het VvE & Vastgoedonderhoud Magazine – en een eigen profielpagina op de website.
Deelname aan meerdere VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen biedt extra voordeel. Vraag een offerte aan voor een combinatie-pakket op maat.

Evenement Details
 • Dagen
  Uur
  Min
  Sec
 • Start datum
  22 maart 2018 10:00
 • Eind datum
  22 maart 2017 18:00
 • Location
  Jaarbeurs
 • Category
 • Email
 • Address
  Jaarbeurs Utrecht