VVE Beurs Amsterdam 2018

IMG_2857

De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Amsterdam vindt plaats op donderdag 3 mei 2018 in de Kromhout hal, Amsterdam. De beurs richt zich op VvE’s, VvE beheerders en personen en bedrijven uit de volledige vastgoedonderhoud markt. Woningonderhoud is ontzettend belangrijk. Daar moeten we samen voor zorgen en voorkomen dat er achterstallig onderhoud ontstaat. Voor verenigingen van Eigenaren en gemeenten is goed onderhoud van het appartement of huis van groot belang voor het behoud van de waarde. Het vinden van de juiste bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien, informatie inwinnen over bijvoorbeeld energiebesparing en subsidies, is vaak een obstakel waar VvE’s maar ook VvE beheerders tegen aan lopen. De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Amsterdam biedt een uniek platform om op een laagdrempelige manier informatie/ advies te verzamelen en offertes op te vragen bij tal van gespecialiseerde bedrijven die in dit onderhoud kunnen voorzien.

Early Bird korting (deze actie loopt tot eind september) 

24m² van €1695,- voor €1495,- 95 stands beschikbaar

6m² van €1095,- voor €995,- 375 stands beschikbaar

 

De eerste 24m² stand is al verkocht! Met dank aan Cas Pronk!

 

Totaalpakket 
De unieke formule van het totaalpakket zorgt ervoor dat u als exposant tijdens de beursdag volledig wordt ontzorgd. Inbegrepen in het totaalpakket is een “business point”, meubilair, stroom, catering, parkeerkaart, een kwart pagina advertentie in het VvE & Vastgoedonderhoud Magazine – editie Amsterdam en een eigen profielpagina op de website. Download het Informatiepakket en inschrijfformulier VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen 2018

Boek voor eind september en bespaar €175,- op inschrijfkosten

 

Algemene voorwaarden VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Amsterdam 2018

Deelnamevoorwaarden VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Amsterdam 2018

Bestel hier uw gratis ticket t.w.v. €7,50-

De VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Amsterdam is de ideale gelegenheid om uw product en dienst onder de aandacht te brengen bij VvE’s, VvE beheerders en personen gericht op het vastgoedonderhoud. Geen statische beurs met hokjes maar open “Business Points” die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting met de bezoekers. Op één dag, op één locatie, kunt u uw bedrijf of uw diensten presenteren aan VvE -beheerders en de vele vertegenwoordigers van VvE’s en de vastgoedonderhoud markt uit de regio die deze beurs gratis kunnen bezoeken. De beurs biedt mogelijkheid te netwerken, nieuwe contacten op te doen en business te creëren.
De unieke formule van het totaalpakket zorgt ervoor dat u als exposant tijdens de beursdag volledig wordt ontzorgd. Inbegrepen in het totaalpakket is een “business point”, meubilair, stroom, catering, parkeerkaart, een kwart pagina advertentie in het VvE & Vastgoedonderhoud Magazine – en een eigen profielpagina op de website.
Deelname aan meerdere VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen biedt extra voordeel. Vraag een offerte aan voor een combinatie-pakket op maat.

Evenement Details
 • Dagen
  Uur
  Min
  Sec
 • Start datum
  3 mei 2018 10:00
 • Eind datum
  11 mei 2017 18:00
 • Location
  De Kromhouthal
 • Category
 • Email
 • Address
  Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam
Exposanten
 • logo Cas pronk